Drömmer du också om ett kontor mitt i stan? Hyr rum hos oss!

Vi har en mycket fräsch lokal på Drottninggatan 55. Två rum är nu lediga för inflyttning våren 2018!

Hela lokalen är ca 400 kvadratmeter och rymmer bland annat 14 kontorsrum på 7-25 kvm. Här finns konferensrum, samtalsrum och mycket trevliga gemensamma utrymmen. Själva utnyttjar vi bara en del av lokalen. Resten hyr vi ut i andra hand till småföretag som vi tror vi kan trivas med. Vi strävar efter mångfald i sammansättningen av verksamheter. Nu när en hyresgäst flyttar efter åtta år så har  vi möjlighet att hyra ut två mycket trevliga rum som blir lediga under våren, båda cirka 9,5 kvm. Se bilder här:

Vanligtvis hyr vi ut omöblerat men just nu har vi möjlighet att erbjuda rummen möblerade med denna smakfulla och praktiska inredning till den som behöver det. Föredrar du att hyra omöblerat så går det också bra. I hyran ingår tillgång till konferensrum, samtalsrum och andra gemensamma utrymmen.

Konferensrummet är 25 kvm och tar upp till 20 personer. Här finns takmonterad projektor, högtalare samt trådlöst internet.

I övrigt ingår:

  • Internet (1000 Mbit fiber) med avskilt nätverk för resp företag
  • Kaffe, te, kolsyrat vatten och frukt
  • Fräscht och modernt kök med kyl, frys, 2 micro, 2 diskmaskiner med mera samt maskiner för både kaffe och kolsyrat vatten
  • Tre fräscha toaletter, varav en med dusch
  • Namnskylt på gatan, vid hissen i trappuppgången, utanför entrédörren samt inne i lokalen
  • Möjlighet att utnyttja 55:ans maskinpark (professionell färgskrivare för utfallande A4 och A3 med sortering, vikning, häftning och hålning samt scanner och fax. Portomaskin finns också liksom papperstugg
  • Kontorsrum hyrs ut omöblerade. Dock kan ibland vissa enklare möbler lånas eller hyras om så överenskoms
  • Lokalen är utrustad med larm från Securitas och städas två gånger per vecka.

Uppsägningstid: Enligt överenskommelse, vanligtvis 3 månader ömsesidigt.

Kontakta oss för visning av lokalen, frågor och pris!

55:ans innergård som vi ofta använder sommartid

 

 

 

 

 

 

 

Konferensanläggning på samma adress

För dig som arrangerar större möten kan det vara bra att veta att på innergården på samma adress ligger ett professionellt konferenscenter – Konferenshuset i Stockholm AB. Eller som de kallar sig själva ”Kursgården mitt i stan”.

Den har ett superbt läge på samma adress – Drottninggatan 55, 1 tr ö. g. och där finns fler större och mindre konferensrum samt lunch och middagsservice.

Genom att vi haft ett etablerat samarbete med Konferenshuset under mer än 20 år så kan du som hyresgäst hos oss också räkna med  extra service och rabatterade priser på deras tjänster.