Drömmer du också om ett kontor mitt i stan – mitt under pandemin? Arbeta tryggt hos oss!

Vi har en mycket fräsch lokal på Drottninggatan 55. Ett rum ledigt från 1 januari 2021 och två från den 1 februari!

Hela lokalen är ca 400 kvadratmeter och rymmer bland annat 14 kontorsrum på 8-25 kvm. Här finns konferensrum, samtalsrum och mycket trevliga gemensamma utrymmen. Själva utnyttjar vi bara en del av lokalen. Resten hyr vi ut i andra hand till småföretag som vi tror vi kan trivas med. Vi strävar efter mångfald i sammansättningen av verksamheter. Drygt 20 års erfarenhet av att utveckla denna hybrid mellan ett snyggt mindre kontorshotell och att ha sin alldeles egna arbetsplats gör att våra hyresgäster stannar länge. Deras kunder och intressenter gillar också att vara här. Nedan några interiörbilder:

Social distansering funkar utmärkt hos oss!

Hyr ditt eget rum på 9 kvadrat – eller ett lite större rum på 17 kvm för två till tre personer. Upplev fördelarna med en välorganiserad, rymlig och representativ gemensam miljö samtidigt som du har den avskildhet som du och din verksamhet så väl behöver.

Konferensrummet är 25 kvm och tar upp till 20 personer. Här finns takmonterad projektor, högtalare och trådlöst internet.

I övrigt ingår:

  • Internet (1000 Mbit fiber) med avskilt nätverk för resp företag
  • Kaffe, te, kolsyrat vatten och frukt
  • Fräscht och modernt kök med stor kyl, frys, dubbla micro, dubbla diskmaskiner med mera samt maskiner för både kaffe och kolsyrat vatten
  • Tre fräscha toaletter, varav en med dusch
  • Namnskylt på gatan, vid hissen i trappuppgången, utanför entrédörren samt inne i lokalen
  • Möjlighet att utnyttja 55:ans maskinpark såsom professionell färgprinter för utfallande A3 och A4 med sortering, vikning och häftning samt en riktigt snabb scanner som är enkel att maila från. Portomaskin finns också liksom papperstugg
  • Kontorsrum hyrs i princip ut omöblerade. Dock kan ibland vissa enklare möbler lånas eller hyras om så överenskoms
  • Lokalen är utrustad med larm från Securitas och den städas två gånger per vecka.
  • Samtliga som arbetar här har ömsesidiga sekretessavtal

Uppsägningstid: Enligt överenskommelse, vanligtvis 3 månader ömsesidigt.

Kontakta oss för visning av lokalen, frågor och pris!

En del av 55:ans innergård som vi ofta använder sommartid

 

 

 

 

Konferensanläggning på samma adress

För dig som arrangerar större möten kan det vara bra att veta att på innergården på samma adress ligger ett professionellt konferenscenter – Konferenshuset i Stockholm AB. Eller som de kallar sig själva; ”Kursgården mitt i stan”. Att vara på möte eller konferens så centralt och samtidigt vara fullständigt avskild från Drottninggatans brus och myller är verkligen en upplevelse i sig.

Den har ett superbt läge på samma adress som vi – Drottninggatan 55, 1 tr ö. g. och där finns flera större och mindre konferensrum samt lunch och middagsservice.

Genom att vi haft ett etablerat samarbete med Konferenshuset under mer än 20 år så kan du som hyresgäst hos oss också räkna med extra service och rabatterade priser på deras tjänster.