Onsdag

Onsdag 30 augusti, ur programmet

Vi räknar med att årets Användarkonferens  kommer att bli välbesökt och planerar för mellan 50 och 100 deltagare.

Tid: Konferensen öppnar onsdag den 30/8 kl 13.00. Registrering från kl 12.00. Konferensen avslutas fredag den 1/9 kl 13.00
Plats: Bryggarsalen, Brygghuset, Norrtullsgatan 12N, Stockholm.
Program Dag 1: Nedan ser du huvudattraktionerna


Säljets fyra rum – i ny och attraktiv tappning

Mattias Westerman och Giuliano Tarditi.

är två certifierade användare som enskilt och tillsammans utforskat varje rum i Fyrarummaren och utvecklat säljprocessen med hjälp av sina erfarenheter. Fler än 200 säljare har medverkat – i Sverige och i Italien. Mattias och Giuliano presenterar här ett nyutvecklat stödmaterial som output. Alla som är intresserade av säljarbetets innersta väsen OCH dess yttre former kommer att låta sig inspireras!

I samhällets tjänst – Fyrarummaren!

Lynda Jones 2017

Lynda Jones har i samarbete med sin kollega i företaget the noagroup Bob Campbell uppdraget att leverera Fyrarummaren till ett utvecklingsprojekt avsett att utveckla en av Australiens delstater, Tasmanien. Deltagare i programmen är ledare från de flesta samhällssektorer. Tasmanien har ungefär en halv miljon invånare och avsikten är att hela det sociala systemet ska påverkas positivt av programmet.

Lynda och Bob kommer att berätta om projektet, hur det går och om några av utmaningarna. Och förstås om hur Fyrarummaren verkar i det här sammanhanget.

 

 

”Kontraktet är allt!”

Paul Nordström om kontraktsarbetets avgörande betydelse i konsultationen – med spännande exempel. Både från samarbeten som varit ”lyckade” och gett ”önskvärda resultat” och sådana som inte gjort det.

Vad kan man i den konsultativa positionen och som Fyrarummaranvändare lära av dessa erfarenheter när allt ska gå så fort och så få ens förefaller intresserade av lärandet? Vad kan man lära efteråt – och kan man lära något i stunden?

 

 

Gemensam måltid dag 1

Klockan 18.30 serveras en läcker måltid under angenäma former. Vi minglar, pratar, bekantar oss med nya kollegor och/eller återknyter banden med gamla vänner.

Någon form av kortare underhållning eller tillskott kommer att ske i samband med måltiden.

Dagen startar 13.00 och pågår till 18.00. Gemensam middag 18.30.


Gå till:

Program Dag 2, torsdag den 31/8   –> klicka här
Program Dag 3, fredag den 1/9   –> klicka här

Tillbaka