Tillit och olikhet – outnyttjade förutsättningar i arbetet med förändring och utveckling

Efter tusentals år av mänsklighetens förändrings- och utvecklingsarbete – hur kan det komma sig att det fortfarande är så svårt att lägga en trygg grund för att navigera både små och stora behov och idéer?

Vi kan åka till månen och till mars. Vi kan ännu inte i tillräcklig grad förhindra svält, brott mot mänskligheten och minska klimathotet.

En viktig del av svaret – liksom nycklarna till lösningen – tycks ligga nåbart för oss alla i teorin och konceptet Förändringens fyra rum®. I alla fall om man ska tro alla de hundratusentals människor som använt och använder Fyrarummaren för att åstadkomma det de vill. Själva och tillsammans. I stort och smått.

Så kan Fyrarummaren bidra till din verksamhet, din organisation, dina medarbetare och dina kunder – och till dig!

Här ser du några snapshots från när koncernledningen i ett större byggbolag tog hjälp av sina 50 seniora ledare för att påbörja övergången till den högsta ligan på sin kontinent. Och som man uttryckte det:

När vi nu påbörjar det här arbetet tillsammans med alla våra anställda och underleverantörer – ja, då finns det ingen väg tillbaka. Och vi har beslutat oss för att vi ska ta hjälp av Förändringens fyra rum för att göra övergången möjlig.

Vill du veta hur Fyrarummaren kan bidra i din organisation och i din verksamhet?

Eller gör som många organisationer gjort genom åren – utveckla ett internt styr- och stödsystem!

Kontakta oss idag

Skicka ett mejl direkt till Bengt Lindström