Möt ”The Waterman of India” 26 augusti i Stockholm

av Marie Lindgren den 19 augusti 2019

Vi på Fyrarummaren AB är stolta och glada över att kunna bjuda in dig att möta Dr. Rajendra Singh, ”The Waterman of India” – en mycket välkänd vattenbevarare och miljövårdare. Dr. Singh tilldelades Stockholm Water Prize år 2015, vilket betraktas som ett vattnets Nobelpris. Han har också fått Jamnalal Bajaj-utmärkelsen 2005 för att främja Ghandhian-värden samt Ramon Magsaysay-utmärkelsen 2001 för integritet i ledarskap och enastående service till folket.

Kommittén för Stockholm Water Prize gav honom priset för att ha fört vatten till 1000 samhällen genom att använda metoder som förhindrade erosion och översvämningar, återställde jord och vattendrag samtidigt som den naturliga faunan åter kunde utvecklas.

Välkommen att tillsammans med oss på Fyrarummaren AB ta del av Dr. Sings livslånga resa, hans omskakande erfarenheter och hans samlade syn på de utmaningar OCH lösningar som vår värld står inför idag, i synnerhet beträffande den helt avgörande frågan om tillgången på vatten. Men också för att reflektera över frågan: Hur kan vi, individuellt och kollektivt, bidra till att vi alla får riklig tillgång till rent vatten?

Plats Fyrarummaren AB, Drottninggatan 55, Stockholm
Tid Måndag den 26 augusti kl 08.30 till 12.30.

Läs mer om seminariet och hur du anmäler dig!

Föregående inlägg: