Hitta hit

Fyrarummaren AB
Drottninggatan 55, 2 tr
111 21 Stockholm
Telefon: 08-677 00 30
Öppettider: 08:30 – 17:00

Förstora kartan

Kontaktpersoner

Använd gärna SL:s webbplats för att planera din resa i Stockholms kollektivtrafik.

Tunnelbana

Närmaste T-bana är T-Centralen, uppgång Drottninggatan. Gå sedan Drottninggatan norrut ett kvarter. 55:an ligger på vänster sida när du passerat Bryggargatan.

Pendeltåg

Närmaste pendeltågsstation är Centralen. Vårt kontor ligger tre kvarter från Centralstationen. Det tar cirka 10 minuter att gå.

Buss

Blå busslinje 1 till hållplats Hötorget. Ett flertal röda bussar stannar utanför Åhléns på Klarabergsgatan samt på Sveavägen, bland annat linje 47, 52 och 59.

Järnväg

Stockholms Central ligger fyra kvarter från Fyrarummarens kontor och det tar cirka 10 minuter att gå. Så här går du:

Gå ut genom huvudentrén, Följ Vasagatan till vänster ett kvarter till du kommer till korsningen Vasagatan / Vasaplan / Bryggargatan. Ta till höger och följ Bryggargatan till dess den tar slut. Ta till vänster och gå cirka 10 meter och du är framme vid 55:an.

Flyg

Landar du på Arlanda rekommenderas Arlanda Express som stannar vid Vasaplan. Därifrån tar det fem minuter att gå. Där perrongen slutar tar du vänster, korsar Vasagatan och fortsätter Bryggargatan till den tar slut. Där svänger du vänster och har sedan 55:an 10 meter längre fram på vänster sida.

Undvik taxi från Arlanda, särskilt i rusningstid. Det är dyrt och långsamt. Om du ändå vill åka taxi – satsa på Taxi Stockholm, Taxi 020 eller Taxi Kurir. I den ordningen som vi upplever det – fräscha bilar, duktiga chaufförer och trygga priser. Taxi Stockholm har telefon 08 – 150 000.

Landar du på Bromma rekommenderas Flygbuss eller taxi. Flygbussarna stannar vid Cityterminalen och därifrån är det cirka fem kvarter att gå. Räkna med 10-15 minuter.

Här kan du se tider och priser för Flygbussarna.

Bil

Parkering kan vara både svårt att hitta och dyrt. Många använder infartsparkeringar och kombinerar med tåg.

Det finns också flera parkeringsgarage i närheten. Det allra närmaste är Citygaraget, beläget under varuhuset Åhléns, infart från Mäster Samuelsgatan – mellan Klara Norra Kyrkogata och Drottninggatan. Parkeringsgaragen i City är väldigt dyra (men bekväma).

Andra Parkeringsgarage i närheten är Continentalgaraget med infart från Mäster Samuelsgatan nästan nere vid Vasagatan. Sergelgaraget har infart bland annat från Slöjdgatan.

Vill du parkera på gatan? Lite beroende på vilken tid man kommer och om man har tid att vänta en stund på att hitta en lucka så brukar det alltid gå att hitta något. Bra gator alldeles i närheten är Mäster Samuelsgatan mellan Vasagatan och Regeringsgatan. Klara Norra Kyrkogata och Malmskillnadsgatan kan också gå. Att parkera på gatan är ungefär halva priset jämfört med P-husen.

Har du skapligt med tid och kan tänka dig att gå eller ta en buss så är Kungsholmen ett bra alternativ att parkera på.

Hotell

Det finns gott om hotell inom en radie av tre kvarter. Kvaliteten varierar liksom priserna – och de går inte alltid hand i hand. Några bra alternativ i närheten är Adlon Hotell och Central Hotel på Vasagatan, Frey’s Hotell på Bryggargatan och Rica Hotell på Kungsgatan (i PUB-huset). Vill du ha fler tips – kontakta oss.

Ett mycket bra sätt att jämföra priser är att använda www.booking.com. Där hittar du de mest prisvärda rummen och där brukar alltid de ovan nämnda hotellen finnas med. Rekommenderas!