Användarkonferens 2018

Varmt välkommen till årets Användarkonferens!

Plats:     Ersta Konferens i Stockholm
Tid:        29 – 31 augusti 2018
Adress:  Erstagatan 1K. Direktbussar går från Centralstation, Slussen och Medborgarplatsen.

Anmäl dig i god tid då platserna kan ta slut.

Ladda ner din inbjudan här!

 

PROGRAMPUNKTER

29 augusti

Tema: Case och erfarenhetsutbyte. Kom med och träffa gamla och nya vänner och lär av varandras erfarenheter.
Konferensen inleds kl 13.00.Vi arbetar till kl 18.00 och avslutar med mingel i trädgården. Middag med underhållning kl 18.30.

30 augusti

Tema: Den hårfina gränsen mellan kreativitet och galenskap. Utgångspunkt från Simon Kyagas arbete, Överläkare, Karolinska.
Som vanligt parallella stationer där vi utforskar kända och mindre kända användningsområden för Fyrarummaren. Arbetet inleds kl 09.00 och avslutas kl 18.00. Gäster deltar från 10.o0. Mingel i trädgården och underhållning i samband med  middagen kl 18.30.

31 augusti

Tema: Fyrarummaren i en alltmer digitaliserad värld. Vad kan och bör digitaliseras och vad tjänar på att bevaras i analog form? Inledare: Albert Bengtson, Apple Sweden AB, Business Development.
Under året inleder Fyrarummaren AB ett projekt för att utforma en strategi för digitalisering samt påbörja arbetet med framtagandet av en eller ett par prototyper. Den här fredagen utgör starten för kommunikation i frågan med Fyrarummarens certifierade användare. Representanten från Apple kommer att bidra med tillskott som kanske vänder upp och ner på en del föreställningar vi har om vad digitalisering är eller kan vara. Arbetet inleds kl 09.00 och avslutas kl 13.00.

Gäster

Välkommen att bjuda med en eller flera gäster!
För att alla gäster ska få full utdelning av konferensen vill vi att de har gjort Personlig dialektik före konferensen. Om din/dina gäster inte har gjort Personlig dialektik så meddela oss, då skickar vi material till dig så du kan genomföra den före konferensen med din gäst. Vi bjuder på materialet till dina gäster. Meddela oss hur många du behöver så skickar vi!

Priser

Deltar du hela konferensen, tre dagar inkl middagar, betalar du 1 995 kr totalt.
Pris för enstaka dagar: Onsdag: 900 kr inkl middag. Torsdag 1 250 kr inkl middag. Fredag: 500 kr. Gäster på torsdagen betalar 975 kr inkl middag.

Boka rum

Ersta Konferens ligger med utsikt mot Stockholms inlopp. Här finns rum att hyra för dig som kommer inresande. Priserna varierar från 795 kr natten (enkel standard) till 1 895 (svit med utsikt). Här finns information om priser och bokning!

 

 

ANMÄL DIG HÄR!

  Ditt namn

  Din epost

  Jag anmäler mig till hela konferensen!

  Jag anmäler mig till följande dagar

  Om du inte vill äta middag någon av dagarna så meddela oss här!

  Jag planerar att bjuda med mig en eller flera gäster på torsdagen!

  Annat meddelande