Fyrarummaren fungerar – med mätbara resultat

Förändringens fyra rum i action

Hur reagerar din verksamhet på förändring? Alla är med om förändring och vi hanterar den på olika sätt, både som människor och som organisationer. Förändringens fyra rum är ett sätt att utvecklas i förändring.

Förändringens fyra rum® är ett koncept som hjälper organisationer och individer att hantera förändring. Konceptet är svenskutvecklat och vilar på svensk forskning med rötter så långt tillbaks som till 1960-talet. Idag används Fyrarummaren, som den också kallas, över stora delar av världen.

IKEA använder Fyrarummaren sedan många år med all personal på alla sina varuhus runtom i världen. Volvohandlarna använder Fyrarummaren för att utveckla både ledarskap och relationen med  kunderna. I skolans värld används Barnens fyrarummare med stor framgång i Sverige, Finland och Australien.

Hur kan du använda Förändringens fyra rum?

Vill du veta mer om Fyrarummaren och hur du kan använda den i din verksamhet? En bra introduktion är de frukostmöten som vi arrangerar. Ofta hålls de på vårt kontor i Stockholm, men frukostmöten och lär känna-dagar (som är en fördjupande introduktion under en heldag) genomförs också runtom i landet. Se vilka datum som är aktuella i kalendern här på sidan.

Inom en snar framtid kommer vi också att kunna presentera Förändringens fyra rum i webinar-form. Det är som ett frukostmöte om Fyrarummaren, med den skillnaden att du kan delta via din dator – och därmed från vilken plats som helst. Mer om det får du reda på om du prenumererar på vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrev

 

 

eller kontakta oss för att veta mer om Fyrarummaren.