Sök certifierad användare – i Sverige

Vilka certifierar sig?

Läs här för att få en grov överblick. Fortsätt nedåt på den här sidan för att hitta vem som är certifierad i olika delar av landet och i världen.

Söker du en specifik person? Skriv in namnet i sökfältet till höger och tryck på RETUR-tangenten. Kvarstår frågor, kontakta oss på A&L och Fyrarummaren AB.

Arbeta bara med certifierade användare!

Arbeta alltid med en certifierad användare när du vill använda Fyrarummaren® i din organisation. Förmodligen vill du inte åka taxi med en chaufför utan körkort och taxikort. Varför skulle du vilja använda ett potent koncept som Fyrarummaren® utan en professionell användare som inte bara har körkort utan som också är specialutbildad OCH som är utrustad med de bästa specialfordonen?

Varför är det så viktigt?

På det sättet säkerställer du att du får hjälp av en person som genomgått en rigorös utbildning och praktisk träning, som vet hur analysinstrumenten ska användas för att ge bästa resultat. Och som kan förse dig och din organisations anställda med dem! På det sättet säkerställer du också att du och din organisation inte gör intrång i varumärkesrättigheterna. Endast aktivt certifierade användare får enligt lag och delegation använda varumärkena i något som helst kommersiellt syfte. Att vara aktivt certifierad ger rätt att använda de registrerade varumärkena och koncepten som är skyddade av lagen om immateriella rättigheter. Här finns förteckningar över alla certifierade användare. Denna uppdateras varje månad.

Certifierade användare i Sverige – länsvis

Norrbottens län

Västerbottens län

Jämtlands län

Västernorrlands län

Gävleborgs län

Dalarnas län

Värmlands län

Uppsala län

Västmanlands län

Örebro län

Stockholms län

Södermanlands län

Västra Götalands län

Östergötlands län

Gotland

Jönköpings län

Kalmar län

Hallands län

Kronobergs län

Blekinge län

Skåne län

Certifierade användare internationellt

Finland

Australien

Danmark

Italien

Holland

England/Irland